joi, 22 februarie 2007

Analizeaza-ti partenerul intr-o ceasca de cafea

Societatea medicala de cercetare si tratament a afectiunilor legate de miros si gust da, exista asa ceva a efectuat un studiu asupra strnsei legaturi ntre om si cafeaua de fiecare zi. Cercetatorii americani au analizat preferintele si personalitatea a 18.361 de barbati si femei, iar rezultatele au aratat ca exista o strnsa legatura ntre tipul de cafea preferat si comportamentul romantic. Iata concluziile studiului:

Cafea tare
Acesti oameni tind sa fie responsabili, ambitiosi si agresivi. Independenti si pragmatici n relatii, va fi o provocare sa scoti la suprafata latura lor romantica.

Cafea cu lapte
Aceste persoane sunt foarte relaxate, linistite. Sunt oarecum traditionalisti n relatii si se simt confortabil n rolurile tipice (barbatul plateste nota, deschide usa femeii etc).

Mocha sau ciocolata calda
Daca a comandat acest tip de bautura nseamna ca te afli n fata unui romantic caruia i place sa fie ndragostit. Tine minte ca uneori sunt foarte temperamentali si nu te poti baza pe ei.

Mocha sau ciocolata rece
Spontane, aceste persoane sunt foarte seducatoare si prefera surprizele si creativitatea n ceea ce priveste ntlnirile. Dar daca ti doresti o relatie pe termen lung, nu uita ca pentru ei viitor nseamna 5 minute ncepnd din acest moment...

Combinatii de ceai, lapte, cafea si alte ingrediente
Deseori stresati si nerabdatori, aceste persoane au tendinta de a fi mai retinute si timide n relatii. Asa ca va trebui sa faci tu prima miscare.

Frapuccino / Frappe
Plini de ambitie si optimism energic, aceste persoane dau totul - inclusiv n relatii. Cteodata sunt foarte entuziasti si exagereaza si au nevoie de un partener care sa i nfrneze.

Produse decofeinizate
Aceste persoane sunt mai mult discipoli dect lideri. Sunt persoane care acorda sprijin partenerilor si devin serioase cnd vine vorba de viata, dragoste si cariera.

Niciun comentariu: